Wie zijn wij

Het bestuur van vissersvereniging Hulp in Nood, opgericht in 1884, samen met het bestuur van visserijverenging Ons Belang, opgericht in 1932, hecht aan een open communicatie met haar leden. Deze website is opgezet om bij te dragen aan deze open communicatie en het verstrekken van informatie aan leden en andere belangstellenden.

Per week maken meer dan 1000 verschillende belangstellenden gebruik van deze site om via dit communicatiemiddel op de hoogte te blijven van nieuws en evenementen in de visserij.

Om de website actueel en informatief te houden hebben we ook input van leden en belangstellenden nodig en bovendien zijn we op zoek naar website-sponsoring. Voor aanvulling, informatie en beeldmateriaal graag een mailtje naar b.holierhoek@stieglis.com. De pagina’s met de foto’s van schepen willen we verder aanvullen en uiteraard zijn ook andere ideeen en suggesties van harte welkom!

Een woord van dank naar onze huidige adverteerders en sitesponsors, omdat zij er mede voor zorgen dat we gebruik kunnen blijven maken van deze website.
Barbara Holierhoek
Vz vissersvereniging Hulp in Nood
Vz visserijvereniging Ons Belang